treballadors

Lleure Educatiu i Sociocultural de CCOO
 • Novetats

  Amb la tecnologia de Blogger.
  dijous, 14 de maig de 2020

  Acord entre empresa i CCOO a 14 de maig  En el dia d'avui hem rebut un correu com a treballadores d'Asistentes Escolares. 

  Des de que els centres escolars van tancar per l'estat d'alarma com a CCOO hem estat en negociacions constants amb l'empresa. Poc a poc però es van fent avançaments.

  Davant de la denuncia de les moltes, moltíssimes irregularitats que està tenint el SEPE en fer-nos els pagaments ( informació que us vam donar en l'anterior entrada al blog), davant la No resposta per part del SEPE i mentre que es facin els pagaments correctament,  l'empresa i CCOO hem estat negociant la fórmula per la qual poder pal·liar aquestes situacions econòmiques.

  L’acord que hem arribat ha estat que l’empresa ens farà avançament (bestreta) de pagues extres o de nòmina.

  Avançament de pagues extres ( Únicament si no tens les pagues incloses en la nòmina). L’empresa ens avançarà aquesta paga de manera unilateral. És a dir, en lloc de cobrar-la el mes de juny ens avancen la data de pagament a ara. Cobrarem la totalitat de paga que hem generat? No la cobrarem sencera perquè l’avançament de nòmina que ens van fer el mes de març serà l’avançament d’aquesta paga extra.
  D’aquesta manera la nòmina del mes de març no l’haurem de retornar.

  És a dir, la suma del que hem donaran ara al maig més el que hem van pagar el mes de març serà la paga extra del mes de juny.

  Avançament de nòmina En el cas que tinguem les pagues extres prorratejades en la nòmina mensual i per tant no cobro la paga extra ni el mes de juny ni el mes de desembre, puc demanar un avançament de nòmina que l’hauré de retornar en el moment que el SEPE em faci el pagament corresponent.

  L’empresa ens està obrint una línia de crèdit, crèdit amb cost/interès zero.

  Així doncs, aquest acord va estretament lligat amb l’avançament de nòmina del mes de març:

  -         Si no tinc les pagues incloses en la nòmina mensual, ara rebrem un pagament que sumat al que vaig rebre d’avançament del mes de març serà la paga extra, i per tant no hauré de retornar res de res.

  -         Si tinc les pagues extres incloses hauré de retornar els dies de març en la nòmina de la tornada a la feina. ( no us puc donar més detalls que encara estem en negociació)

  Per tant, tingui o no tingui les pagues incloses, podem demanar aquest avançament que l’haurem de retornar en el moment que cobrem per part del SEPE.


  En el correu que ens han enviat està especificat Com podem fer la petició i a On l’hem de fer. Rebrem la resposta a la nostra petició en poques hores.

  Esperem que aquestes mesures ens ajudin a passar els moments difícils i complicats que estem vivint.

  Continuem negociant amb l’empresa altres mesures, quant arribem a l’acord corresponent us el farem saber.


   #LaTevaVeu     #LaNostraForça
      • Comenta a Blogger
  • Comenta a Facebook

  0 comentaris:

  Publica un comentari a l'entrada

  Item Reviewed: Acord entre empresa i CCOO a 14 de maig Rating: 5 Reviewed By: asistentesescolares.ccoo.cat
  Amunt