treballadors

Lleure Educatiu i Sociocultural de CCOO
 • Novetats

  Amb la tecnologia de Blogger.
  dilluns, 23 de setembre de 2019

  Citació a Inspecció De Treball per la denuncia dels contractes obres i serveis

  Denuncia dels contractes obres i serveis

  El novembre de 2018 CCOO a Asistentes escolares, sl vam presentar la denuncia a Inspecció de Treball per la irregularitat en la utilització dels contractes de obres  i serveis tal i com marca l'article 26.2 del III Conveni de Lleure Educatiu i Sociocultural de Catalunya.

  En aquest inici de curs l'empresa continua utilitzant els contractes obres i serveis, contractes que en alguns casos són només fins el dia 20 de desembre, tot i que durant el curs passat ja estaven treballant. Aprofitarem per remarcar aquests fets i perquè des d'Inspecció s'adonin de les irregularitats i reincidència en la utilització dels contractes en frau de llei.

  Inspecció ens ha citat a CCOO dimecres 25. En aquesta reunió només estarem la part social, posteriorment serà citada l'empresa per comprovar les dades que els hi facilitem.

  Us anirem informant.

  #LaTevaVeu     #LaNostraForça

  • Comenta a Blogger
  • Comenta a Facebook

  2 comentaris:

  1. Hola,soy trabajadora de la Escola Fedac de Sant Andreu,como monitora de menjador por segundo año consecutivo.Y por segundo año también consecutivo la empresa Scolarest,me ha hecho un contrato hasta el 20 de diciembre,el año pasado nos dijisteis que este contrato no era legal y nos lo rectificaron con fecha de fin de curso.Hay más compañer@s en la misma situación.Un saludo y gracias

   ResponElimina
  2. Hola
   Treballo a l'escola Fedac de Sant Andreu com a monitora de menjador per segón any consecutiu
   I per segon any també cosecutiu l'empresa scolarest m'ha fet un contracte fins al 20 de Decembre
   L'any passat ens vau dir que això no era legal i ens van rectificar contracta amb data de fi de curs
   Hi ha més companys en la mateixa sotuació
   Gràcies!

   ResponElimina

  Item Reviewed: Citació a Inspecció De Treball per la denuncia dels contractes obres i serveis Rating: 5 Reviewed By: asistentesescolares.ccoo.cat
  Amunt