treballadors

Lleure Educatiu i Sociocultural de CCOO
 • Novetats

  Amb la tecnologia de Blogger.
  dimarts, 18 de setembre de 2018

  LES MONITORES DE MENJADORS ESCOLARS HEM DE SER FIXES DISCONTINUS DES DEL PRIMER DIA  CONTRACTES FIXES DISCONTINUS en els menjadors escolars


  En l'article 26 del III Conveni de Lleure Educatiu i Sociocultural de Catalunya venen marcades les activitats  que poden cobrir-se amb els contractes d'obres i serveis. Aquestes activitats són:

  - Activitats singulars ( sortides culturals, acampades, activitats de vacances, programes socioculturals específics i activitats anàlogues)

  - Tallers de grups reduïts o específics.

  - Setmanes blanques


  Els menjadors escolars poden encabir-se en algunes d'aquestes categories? NOOOO, per tant NO ES POT FER CONTRACTE D'OBRES I SERVEIS.

  Totes les vegades que hem denunciat a l'empresa a Inspecció de Treball ens ha donat la raó. I per tant, l'empresa ha hagut de rectificar i fer la conversió de contractes. L'última vegada d'aquesta conversió va ser feta el gener del 2018.

  Si l'empresa us està contractant com a monitores de menjador i us fa contracte d'obres i serveis, o eventual ( nova modalitat que estan utilitzant) envieu-nos un correu.

                                    asistentesescolares@ccoo.cat

  En el correo necessitem que ens digueu:

  - Nom i Cognoms
  - DNI
  - Número de telefon
  - Centre de treball
  - Data finalització de contracte

  Tornarem anar a Inspecció.

  La vostra veu és la més important. Feu arribar aquesta informació a tothom que coneixeu que estigui en aquesta situació en l'empresa.

  #ElsDretsEsLluitenOEsPerden
  #ContinuemTreballant
  • Comenta a Blogger
  • Comenta a Facebook

  0 comentaris:

  Publica un comentari a l'entrada

  Item Reviewed: LES MONITORES DE MENJADORS ESCOLARS HEM DE SER FIXES DISCONTINUS DES DEL PRIMER DIA Rating: 5 Reviewed By: asistentesescolares.ccoo.cat
  Amunt