treballadors

Lleure Educatiu i Sociocultural de CCOO
 • Novetats

  Amb la tecnologia de Blogger.
  dijous, 7 de juny de 2018

  #CCOO ACONSEGUIM MILLORES IMPORTANTS PER A LES MONITORES D'ASISTENTES ESCOLARES DE GIRONA

  CCOO ACONSEGUIM MILLORES IMPORTANTS PER A LES MONITORES I ELS MONITORS D’ASISTENTES ESCOLARES DE GIRONA

  CCOO va elaborar un document Plataforma de negociació que va ser aprovat per tots els membres del Comitè, on es recollien temes fonamentals de la nostra llarga lluita reivindicativa. El Comitè es va reunir el dia 29 de maig amb Asistentes Escolares i li va presentar l’esmentat document a partir del qual es va negociar. Fruit d’aquesta negociació, us comuniquem el compromís de l’empresa en els següents punts:

  1.- La reducció horària per causa de l’aplicació de l’horari intensiu no implicarà pèrdua de salari ni de cotització, perquè es contemplen els 30 minuts diaris de menys com ja treballats en hores indirectes de programació d’activitats.

  2.- S’han reconvertit 28 contractes per obra i servei en fixos discontinus, i se’n  reconvertiran 25 més.

  3.- El curs vinent, 6 escoles de La Selva tindran la coordinadora alliberada de l’atenció directa i es proporcionarà una monitora o un monitor més a cadascuna d’aquestes escoles.

  4.- Es cobrirà amb una vetlladora el centre on hi hagi un alumne o alumna amb necessitats especials.

  Aquests són uns acords que caldrà precisar en alguns aspectes, però que ens semblen doblement importants. Perquè són resultat d’un llarg camí de denúncies tant al Tribunal Laboral de Catalunya com a Inspecció de Treball, de comunicats de prensa i articles al diari, així com del control incansable del Comitè davant l’empresa. 
     
  L’empresa s’ha compromès amb el Comitè a passar-li per escrit de manera immediata aquests acords, i ha admès que no és correcte, ni per manca de temps, enviar informacions per whatsap a les coordinadores abans de comunicar-les oficialment al Comitè. 

  MOLT IMPORTANT: Tot i el compromís adquirit per l’empresa, us demanem que ràpidament us poseu en contacte amb nosaltres si en la nòmina final del mes de juny observeu que no es compleix l’acord del punt 1, a fi i efecte que puguem prendre les mesures oportunes.  #ElsDretsEsDefensenOEsPerden
  • Comenta a Blogger
  • Comenta a Facebook

  0 comentaris:

  Publica un comentari a l'entrada

  Item Reviewed: #CCOO ACONSEGUIM MILLORES IMPORTANTS PER A LES MONITORES D'ASISTENTES ESCOLARES DE GIRONA Rating: 5 Reviewed By: asistentesescolares.ccoo.cat
  Amunt