treballadors

Lleure Educatiu i Sociocultural de CCOO
 • Novetats

  Amb la tecnologia de Blogger.
  divendres, 16 de desembre de 2016

  FORMACIÓ PREVENCIÓ DE RISCOS LABORALS I MANIPULACIÓ D'ALIMENTS


  FORMACIÓ PREVENCIÓ DE RISCOS LABORALS I MANIPULACIÓ  D'ALIMENTS

  És possible que hagueu rebut un e-mail que us demana que heu de fer el curs de PRL ( Prevenció de Riscos Laborals) i el de Manipulació d'Aliments via on-line.

  Coses que heu de tenir en compte:

  - Cada un d'aquests cursos té una durada de 2 hores, que aquestes han de ser remunerades si és realitza fora de la jornada laboral.

  - Qui ha de fer els cursos? Les noves incorporacions i aquelles persones que hagi passat 4 anys des de l'última formació d'aquestes matèries.

  - Exclusivament amb ordinador? Es pot realitzar amb tablet, móbil, ... qualsevol eina que tingui connexió a internet.

  - Exclusivament on-line? En cas de no tenir ordinador i/o no tenir coneixement d'aquesta eina, es pot demanar a l'empresa que és faci a distància.

  - Quant temps tenim per realitzar-lo? Des de que tens el e-mail tens 15 dies per poder-lo realitzar. En cas que per raons personals i/o laborals no el podeu fer, informeu a l'empresa i us el tornaran a enviar amb noves dates.

   Que faig si tinc dubtes? Qui t'envia el e-mail de benvinguda és el teu tutor del curs, i per tant et pot resoldre qualsevol dubte que tinguis, tambè et donen un e-mail per resoldre dubtes o incidències tècniques 

  - Com aconseguir el certificat?  Fer tota la formació, el test de coneixements de la formació i fer l'avaluació del curs ( grau de satisfacció)
  • Comenta a Blogger
  • Comenta a Facebook

  0 comentaris:

  Publica un comentari a l'entrada

  Item Reviewed: FORMACIÓ PREVENCIÓ DE RISCOS LABORALS I MANIPULACIÓ D'ALIMENTS Rating: 5 Reviewed By: asistentesescolares.ccoo.cat
  Amunt