treballadors

Lleure Educatiu i Sociocultural de CCOO
 • Novetats

  Amb la tecnologia de Blogger.
  dimarts, 29 de novembre de 2016

  Constitució Comitè Seguretat i Salut d'Asistentes Escolares a Girona

  A Girona ja s'ha constituït el comitè de Salud i Seguretat (dos delegats de CCOO i una d'UGT), en la primera reunió per poder aprovar las modificacions proposades per la part social, l'empresa no es va veure capacitada en poder signar aquestes modificacions sense tenir el tècnic per poder-les revisar, que tot i estar convocat no va venir, això va fer que la part social s'aixeques de la taula  exigint a l'empresa  un data per reunir-nos amb el tècnic per tal de tancar aquests tema.

  El dilluns dia 14, finalment, l'empresa ens comunica que el tècnic baixa a Girona i si volem podem reunir-nos, immediatament la secretaria del comitè tot i saben que estaven fora de plaç considera oportú fer la convocatòria de reunió.
      
  Marisa Micó de CCOO i Secretària d’aquest Comitè de Seguretat i Salut explica el motiu pel qual es celebra aquesta reunió del CSS.:
            Assabentats dijous 17 que el tècnic de salut laboral venia a Vilobí d'Onyar dilluns 21 i tenint en compte que aquest tècnic no va assistir a la reunió del dia 7, reunió prevista per aprovar el reglament, CCOO amb l'objectiu d'avançar en la posada en marxa d'aquest comitè i aclarir la representativitat efectiva de les persones designades per l'empresa, va proposar aprofitar aquesta circumstancia amb el vist-i-plau del assessors i de l'empresa per convocar la reunió malgrat que una part de la representativitat dels treballadors no ha pogut venir per motius personals.

  CCOO presentem a l'empresa l'exigència:
  1.     Què el tècnic posi una data per poder-nos reunir i aprovar el reglament.
  2.     Què el tècnic aclareixi quina representativitat tenen les tres persones designades per l'empresa.

  El tècnic  explica que ell va entendre que la reunió del dia 7 era només per signar el Reglament i que per això va demanar que se li enviessin les propostes, per avançar davant del que ell considera un malentès. Les delegades de CCOO exigeixen que l’objectiu sigui que aquest CSS es posi en marxa immediatament sense cap obstacle per part de la part empresarial.

  CCOO entrega la seva proposta de Reglament del CSS  per tal que la valori i demana que s'entreguin els documents bàsics que necessita aquest Comitè de Seguretat i Salut per començar a treballar (Pla de Prevenció de Riscos, Accidentalitat laboral, Avaluació de riscos dels llocs de treball, etc) a la propera reunió.

  S’ACORDA:

  * Que el tècnic de Seguretat i Salut de l’empresa es compromet a assistir a totes les reunions del CSS d’Asistentes Escolares de Girona.

  * Que la propera reunió del CSS d’Asistentes Escolares de Girona serà el dia 13 de desembre a les 11h. als locals de l’empresa a Vilobí d’Onyar, i que en aquesta reunió s’aprovarà el Reglament d’aquest CSS, a partir de les propostes aportades per la part social.

  * Que el tècnic de Seguretat i Salut de l’empresa  entregarà la documentació sol.licitada avui per CCOO a la reunió del dia 13 de desembre, per tal de començar a avaluar-la."


  • Comenta a Blogger
  • Comenta a Facebook

  0 comentaris:

  Publica un comentari a l'entrada

  Item Reviewed: Rating: 5 Reviewed By: asistentesescolares.ccoo.cat
  Amunt