treballadors

Lleure Educatiu i Sociocultural de CCOO
 • Novetats

  Amb la tecnologia de Blogger.
  dimecres, 4 de febrer de 2015

  Scolarest vol descomptar el dia als treballadors que no puguin anar a la feina per la neu

  Ens estan arribant notificacions de treballadores que donada la situació de nevada que s'està produint a molts indrets de Catalunya, no poden accedir al seu lloc de treball. La resposta que s'està donant des de l'empresa és que malgrat la seva possible situació d'incomunicació, qui no vagi a treballar per aquests motius veurà aquest dia descomptat a la propera nòmina.

  Entenem que en cas que els treballadors/es no puguin accedir al seu lloc de feina per una situació de força major (ja sigui per impossibilitat d'accés o per tancament del centre, entre d'altres), com és l'actual, no han de trobar-se afectats salarialment per allò que ells no han produït i que es troba més enllà del seu control.

  Donada l'excepcionalitat de la situació hem exigit a l'empresa que ens doni una resposta per escrit de forma urgent, deixant clar que en cap cas l'empresa no té intenció de fer cap descompte salarial als treballadors/es que per motius de força major no puguin accedir al seu lloc de treball. 

  En no fer-ho així actuarem d'ofici, traslladant aquesta situació de forma urgent a l'inspecció de treball .

  Recordeu que cal que notifiqueu al Comitè d'Empresa si us trobeu en aquesta situació per tal de que puguem actuar.

  Us recomanem que la notificació de que no podeu accedir al vostre centre de treball per motius de força major la feu per escrit (per fax 934731091 o per correu electrònic) a l'empresa i  remeteu còpia al comitè

  • Comenta a Blogger
  • Comenta a Facebook

  0 comentaris:

  Publica un comentari a l'entrada

  Item Reviewed: Scolarest vol descomptar el dia als treballadors que no puguin anar a la feina per la neu Rating: 5 Reviewed By: asistentesescolares.ccoo.cat
  Amunt