treballadors

Lleure Educatiu i Sociocultural de CCOO
 • Novetats

  Amb la tecnologia de Blogger.
  dijous, 26 de juny de 2014

  SCOLAREST (Asistentes Escolares) es nega a negociar davant del TLC

  Ahir (25/06/2014) l'empresa, tot i reconèixer el seu error en la forma en la que es van imputar les noves cotitzacions a la manutenció establertes per la Seguretat Social, es va negar de totes totes a acordar amb la secció sindical i amb els comitès de Barcelona i Girona la forma en que s'han de retornar a TOTS els treballadors i treballadores els diners imputats de més.
  Us demanem que comproveu si a la nòmina del més de juny us han retornat els diners descomptats en escreix, i que en cas contrari ens ho feu saber. L'empresa va manifestar la seva voluntat de retornar els diners, però les experiències acumulades fins ara ens fan dubtar de la seva fiabilitat.
  L'empresa també es va negar a tractar el tema de les contractacions per obra i servei determinats. Per tant, al Setembre portarem a inspecció de treball tots els contractes que no es facin en origen com a fixos discontinus i tots aquells obres i serveis que no siguin degudament renovats.

  Feu clic aquí per visualitzar l'acta de la reunió al TLC

  • Comenta a Blogger
  • Comenta a Facebook

  0 comentaris:

  Publica un comentari a l'entrada

  Item Reviewed: SCOLAREST (Asistentes Escolares) es nega a negociar davant del TLC Rating: 5 Reviewed By: asistentesescolares.ccoo.cat
  Amunt