treballadors

Lleure Educatiu i Sociocultural de CCOO
 • Novetats

  Amb la tecnologia de Blogger.
  dimecres, 26 de febrer de 2014

  El Comitè denúncia a Inspecció de Treball a Asistentes Escolares pel Calendari Laboral i l'aplicació de la Jornada Indirecta

  Desprès de negociar infructuosament amb l'empresa i trobar-nos les portes tancades a qualsevol tipus d'entesa sobre el calendari laboral corresponent al curs 2013-2014, l'empresa pretenia determinar unilateralment les nostres vacances, i ubicar una part dels dies de vacances als dies de lliure disposició dels centres, fet així es pot donar el fet que un cop finalitzat el curs haguem gaudit més vacances de les que ens pertoquen i que l'empresa llavors ens descompti aquests dies.... surrealista!!!
  Tampoc no ha estat possible acordar l'aplicació de les jornades indirectes tal i com determina el 2n Conveni del Lleure Educatiu i Sociocultural.
  Per tot això, i amb el suport de la secció sindical del CCOO, s' ha decidit portar aquestes qüestions a Inspecció de Treball.
  • Comenta a Blogger
  • Comenta a Facebook

  0 comentaris:

  Publica un comentari a l'entrada

  Item Reviewed: El Comitè denúncia a Inspecció de Treball a Asistentes Escolares pel Calendari Laboral i l'aplicació de la Jornada Indirecta Rating: 5 Reviewed By: asistentesescolares.ccoo.cat
  Amunt