treballadors

Lleure Educatiu i Sociocultural de CCOO
 • Novetats

  Amb la tecnologia de Blogger.
  dijous, 10 de maig de 2012

  MANIFEST CCOO i UGT


  Barcelona, 9 de maig de 2012

  CCOO i UGT com a sindicats que ostentem el 95% de la representació de les persones treballadores del Lleure Educatiu i Sociocultural a Catalunya volem posar de manifest que:

  1. Passats ja 16 mesos de la denúncia del 2on. Conveni del Lleure Educatiu i Sociocultural de Catalunya, la darrera proposta de negociació per part de les organitzacions patronals representades a la taula no fa més que aprofundir en el posicionament inicial de congelació salarial i pèrdua del poder adquisitiu pels treballadors i les treballadores del sector.
  2. Considerem que l’actuació de les organitzacions patronals durant tota la negociació ha estat mancada de la bona fe que, tant legalment com èticament, és necessària per arribar a acords vinculats i satisfactoris per les parts.
  3. Què la voluntat de les Patronals durant tot el procés negociador ha estat bloquejar qualsevol tipus de Conveni que no fos un que recollís la seva proposta: que les persones treballadores del Lleure Educatiu i Sociocultural de Catalunya treballessin el mateix o més a canvi de menys drets socials i econòmics.
  4. Què CCOO i UGT estem disposats a reprendre les negociacions partint dels mínims que marca el 2on. Conveni del Lleure Educatiu i Sociocultural de Catalunya.
  5. Què CCOO i UGT no acceptarem donar passos enrere. De la negociació s’ha de sortir amb un acord que beneficii ambdues parts i no amb un vencedor i un vençut.

  Per tant, exposada la postura de CCOO i UGT, si en un període no superior a un mes no s’han apropat les posicions a la mesa de negociació demanarem el sotmetiment voluntari de les parts a un procés de mediació al Tribunal Laboral de Catalunya.
  • Comenta a Blogger
  • Comenta a Facebook

  0 comentaris:

  Publica un comentari a l'entrada

  Item Reviewed: MANIFEST CCOO i UGT Rating: 5 Reviewed By: asistentesescolares.ccoo.cat
  Amunt